Om

Idén till Vi bryr oss om varandra kom från ett samtal jag hade med några vänner i Feministiskt initiativ. De gillar tanken att medborgare skriver och utvecklar demokratin och det gör jag med.

Vi bryr oss om varandra är en partipolitiskt obunden rörelse. Alla som vill vara med och blogga är välkomna, förutsatt att de ställer upp på grundidén och ett demokratiskt synsätt.

Rikard Linde
Skarpnäck april 2018

Samarbeten

Feministiskt initiativ har varit med och startat Vi bryr oss om varandra, de var liksom först med att ta idén på allvar. Nu tipsar de folk om att vi finns och försöker peppa folk att börja blogga. I ”gengäld” kommer vi ta upp en del av deras kärnfrågor och blogga om det. Vi bryr oss om varandras deltagare bestämmer dock alltid själva vilka frågor som ska tas upp och detta ”utbyte” är mer en positiv följd av att båda parter gillar varandra än någon sorts affärstransaktion. Så det skrivs inga avtal eller nåt sånt utan vi bryr oss om varandra och visar det genom att hjälpa varandra.

Ägande och finansiering

Rikard Linde äger domänerna vibryrossomvarandra.se och vboov.se samt har registrerat Twitterkontot @vibryrossom och Facebookgruppen Vi Bryr Oss Om Varandra.

Allt arbete med Vi bryr oss om varandra görs ideellt och finansieras med medlemmarnas blod, svett och tårar.

Data

De flesta foton på sajten kommer ifrån Pixabay eller Pexels. Andra licensvillkor står angivna i anslutning till  fotografiet.

Sajten är byggd med WordPress och temat Sydney.

Vi använder Mautic för att ta emot anmälningar och skicka e-post.

Kontakt

Här hittar du kontaktinformation.

Vanliga frågor

Kan jag blogga anonymt

Hur ska vi förhålla oss till extremism och populism i sociala medier

Bloggar som är med

Curabloggen – Ett friskare samhälle (www.curablogg.se)

Samarbetskultur (rikardlinde.se)

Jobbskaparna (jobbskaparna.com)

Knapp till din blogg

Nu finns en knapp du kan lägga på din blogg.

Vi bryr oss om varandra - logotyp

HTML-kod att klistra in
<a href="http://vibryrossomvarandra.se"> 
<img src="http://vibryrossomvarandra.se/wp-content/uploads/2018/06/vboov-kv-transparen-300x206.png" alt="Vi bryr oss om varandra - logotyp"/> 
</a>

Ladda ner knappen

Format: png